Majhna svetilka, ki počne velike stvari

Luci lučka je produkt podjetja MPOWERD iz New Yorka, ki ustvarja inovativne solarne svetilke, ki ljudem v življenja prinašajo svetlobo z zeleno energijo.

Leta 2012 je podjetje ustvarilo Luci®, napihljivo solarno svetilko, s ciljem narediti cenovno dostopen in okolju prijazen produkt, ki bi ga ljudje uporabljali v kakršnikoli situaciji – od kampiranja do vrtne zabave, pa do uporabe ob izpadu električne energije.Luci za svoje delovanje uporablja vir, ki je dostopen vsem na našem planetu – sonce. Napredek na področju obnovljivih virov nam je omogočil, da moč sonca uporabimo v napravi, ki se prilega vsaki dlani.

Z Luci ciljamo na nekaj, kar je precej večje od samega udobja. Moč želimo dati 1,5 miljardi ljudem, ki živijo brez električne energije v razvijajočih se državah. Zato je nastala svetilka, ki je čista in varna – čisto nasprotje strupenim in dragim kerozinskim svetilkam, od katerih so odvisni mnogi – ker se življenje ne konča, ko sonce zaide.

Podjetje MPOWERD je bilo ustanovljeno na vzdržljivem poslovnem modelu, ki omogoča dobavo varnih in energetsko čistih solarnih svetilk ljudem v razvijajočih se državah po ceni, ki si jo lahko privoščijo.

Temu poslovnemu modelu se je pridružilo tudi podjetje Rosoft - ekskluzivni uvoznik in distributer podjetja MPOWERD za Adriatik regijo, ki na omenjenem območju pomaga pri filozofiji podjetja MPOWERD.

O podjetju Rosoft

Podjetje je svojo pot začelo kot Rosoft računalniške storitve, Robert Kreslin s.p., ki je bilo ustanovljeno 12. avgusta 2006. Z janurajem 2022 pa smo zaradi širitve poslovanja to prenesli na novo ustanovljeno podjetje Rosoft, moderne informacijske tehnologije, d.o.o..

V prvi vrsti svojim strankam nudimo široko paleto storitev, ki so povezane z informacijsko tehnologijo, ukvarjamo pa se tudi s spletno prodajo.

Leta 2017 v Slovenijo kot prvi pripeljali blagovno znamko Luci ameriškega podjetja MPOWERD. Podjetje s sedežem v New Yorku je leta 2012 ustvarilo napihljivo solarno svetilko Luci®. Njihov cilj je bil narediti cenovno dostopen in okolju prijazen produkt, ki ga lahko ljudje kot popolno nasprotje strupenim in dragim kerozinskim svetilkam uporabljajo v prav vseh situacijah – od kampiranja in vrtnih zabav, pa vse do priročne pomoči ob izpadu električne energije.

Lokacija

Podjetje se nahaja na Rakuševi ulici v Ljubljani, nasproti glavnega vhoda v trgovski center Aleja.

Naslov

Rosoft, d.o.o., Rakuševa ulica 10, 1000 Ljubljana

Ponedeljek - Petek

8:00 - 16:00